Zdravlje i ljepota
Website made by e-Data d.o.o..
HODAFtm

Guarana Slim Patch  - Flasteri za mršavljenje

Sve brži ritam života, stresne situacije, nezdrava i neredovita prehrana, smanjena fizička aktivnost dovodi sve više do pretilosti kod ljudi.

Sastojci Slim flastera:

Guarana, Fucus Vesiculosus,5 HTP,Zinc Pyruvate,Flaxseed Oil

Kratki opis:

Guarana je biljka nazvana po Guarani plemenu u Amazoni. Oni su je koristili za mršavljenje, kako bi poboljšali fizičke sposobnosti. Te koristili kao  stimulans, kako bi smanjili mentalni i fizički umor. To je čest dodatak u proizvodima za izgaranje energije i mršavljenje. Karakteristike: (1).Ne ometa vas u dnevnim poslovima (2).100% naturalni sastojci, potpuno siguran, bez ikakvih kontra efekata (3).Nije potrebna dijeta niti naporne fizičke vježbe (4).Može se koristiti bez ograničenja (5).Jednostavna primjena, ugodan osjećaj   Funkcija:   1.Riješava višak vode, zatvor i jednostavno umanjuje pretilost 2.Ravnomjerno smanjuje i blokiraju apsorpciju masti, šećera i škroba. 3.Pomaže da spali salo i detoksikacije otrove nakupljene u tijelu. 4.Djelotvorno poboljšava izgled tijela. Kome je namijenjeno: Svima koji su jednostavno pretili, natečeni ili je pretilost uzrokovana drugim bolestima i neregularnostima. Ovaj proizvod može poboljšati razinu osnovnog metabolizma, ubrzati cirkulaciju krvi, oblik i ljepotu tijela. INSTRUKCIJE ZA PRIMJENU: (1). Nanesite jedan flaster svakih 8 sati na sljedećim područjima: ruke, trbuh, ramena, leđa ili bok, 30 dana jedan tijek tretmana; (2). Ne koristi više od jednog flastera dnevno; (3). Područje na kojem se primjenjuju flasteri bi trebao biti čist i suh; (4). Držite čvrsto na mjestu za oko 30 sekundi; (5). Molimo mijenjajte položaj flastera svaki put kako bi izbjegli iritaciju kože  U kutijici se nalazi 60 flastera (10 folija po 6 flastera).  
Home Medicinska oprema Elektro terapija Ljekoviti flasteri Narudžba Blog Kontakt
Zdravlje i ljepota
Website made by e-Data d.o.o..
HODAFtm

Guarana Slim

Patch  -

Flasteri za

mršavljenje

Sve brži ritam života, stresne situacije, nezdrava i neredovita prehrana, smanjena fizička aktivnost dovodi sve više do pretilosti kod ljudi.

Sastojci

Slim flastera:

Guarana, Fucus Vesiculosus,5 HTP,Zinc Pyruvate,Flaxseed Oil

Kratki opis:

Guarana je biljka nazvana po Guarani plemenu u Amazoni. Oni su je koristili za mršavljenje, kako bi poboljšali fizičke sposobnosti. Te koristili kao  stimulans, kako bi smanjili mentalni i fizički umor. To je čest dodatak u proizvodima za izgaranje energije i mršavljenje. Karakteristike: (1).Ne ometa vas u dnevnim poslovima (2).100% naturalni sastojci, potpuno siguran, bez ikakvih kontra efekata (3).Nije potrebna dijeta niti naporne fizičke vježbe (4).Može se koristiti bez ograničenja (5).Jednostavna primjena, ugodan osjećaj  Funkcija:  1.Riješava višak vode, zatvor i jednostavno umanjuje pretilost 2.Ravnomjerno smanjuje i blokiraju apsorpciju masti, šećera i škroba. 3.Pomaže da spali salo i detoksikacije otrove nakupljene u tijelu. 4.Djelotvorno poboljšava izgled tijela. Kome je namijenjeno: Svima koji su jednostavno pretili, natečeni ili je pretilost uzrokovana drugim bolestima i neregularnostima. Ovaj proizvod može poboljšati razinu osnovnog metabolizma, ubrzati cirkulaciju krvi, oblik i ljepotu tijela. INSTRUKCIJE ZA PRIMJENU: (1). Nanesite jedan flaster svakih 8 sati na sljedećim područjima: ruke, trbuh, ramena, leđa ili bok, 30 dana jedan tijek tretmana; (2). Ne koristi više od jednog flastera dnevno; (3). Područje na kojem se primjenjuju flasteri bi trebao biti čist i suh; (4). Držite čvrsto na mjestu za oko 30 sekundi; (5). Molimo mijenjajte položaj flastera svaki put kako bi izbjegli iritaciju kože  U kutijici se nalazi 60 flastera (10 folija po 6 flastera).  
Home Medicinska oprema Elektro terapija Ljekoviti flasteri